LED scherm huren in elk gewenst formaat

Wat zijn de Voordelen:

Een LED scherm huren levert u talloze voordelen op, denk alleen al aan: de uitstraling van een groot videoscherm, talrijke mogelijkheden, het immer loepzuivere beeld en het enorme onderscheidende vermogen. Eenieder die gebruik maakt van een LED scherm wenst natuurlijk het maximale rendement te behalen. Wij bieden u hierbij graag onze hulp aan, iedereen die bij ons een LED scherm huurt kan namelijk rekenen op onze professionele ondersteuning.

Videoscherm zorgt voor ultieme beleving tijdens ieder evenement!

Of u nu op zoek bent naar een klein scherm van 2 x 2 meter of een extreem groot LED SCHERM met een grotere afmeting, bij DisplayRent kunt u terecht voor het HUREN VAN LED SCHERMEN in alle denkbare formaten.

Onze hoge kwaliteit SMD ledschermen zijn uitermate geschikt voor het uitzenden van (live) TV beelden tijdens voetbalwedstrijden of koningsdag bijvoorbeeld, maar ook voor het projecteren van reclameboodschappen of sponsorlogo's.

Led schermen creeren niet alleen een hoge attentiewaarde voor het publiek, maar ook voor bedrijven en sponsoren.

Compleet audiovisueel pakket

Wilt u meer dan enkel een LED scherm huren? Wij maken graag een scherpe totaalaanbieding voor u op het gebied van Beeld, Licht en Geluid.